Kuka me olemme?

Muhos Pizza ja Kebab on palvellut sekä Oulujokilaakson että lähikuntien asiakkaita ja mökkiläisia jo vuodesta 2003. Tilava ja moderni ravintolamme sijaitsee keskeisellä paikalla Muhoksen keskustassa.

Annoksemme valmistetaan aina laadukkaista ia tuoreista raaka-aineista. Kastikkeet, lihatuotteet ja kasvikset maustamme ja esivalmistamme alusta asti itse valmiiksi tuotteeksi. Burgerpihvimme ja naudan jauhelihamme on 100% kotimaista lihaa. Pizzapohjat ja leivät leivomme ammattitaidolla ja valikoimamme maistuukin vaativallekin aterioiialle! Listalla on runsaasti vaihtoehtoja niin pizzoista, kebab- ja burger-kuin salaattiannoksista.Gluteenittomina saatavilla ovat kaikki pizzat, burgeriannokset, salaatit sekä useat kebabannokset. Runsas ja tuore salaattipöytä sekä kahvi kuuluvat hintaan.

Tervetuloa muhoslaiset, lähiasukkaat ja ohikulkijat! Asiakkaiden tyytyväisyys on meille ensisijaista!Kotiinkulietus on mahdollinen suuremmissa tilauksissa.Maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortit, Visa, Visa electron, Mastercard, Lounassetelit, Edenred-maksutavat, epassi ja aterialiput.

0
Juomat
0 +
Astioiden valikko
0
Sijainti
0
Asiakkaan onnellisuus